Uvjeti korištenja

Korištenjem ove web stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. 

Zavičajni klub “Mala Solina” zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha ove web stranice je informativna. Zavičajni klub “Mala Solina” se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Zavičajni klub “Mala Solina” nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijekdostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost web stranice.

Zavičajni klub “Mala Solina” ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na web stranici zaštićeni su autorskim pravima